UP State Entrance Examination (UPSEE ) 2011 Dates

UPSEE 2011 SCHEDULE OF EXAMINATION

Date of Examination

Paper Code

Subjects

Timing (Total Time Period)

16 April, 2011

  (Saturday)

Paper 6

Aptitude test for MBA

7.30 AM to 9.30 AM (2 Hours)

Paper 5

Aptitude test for General Awareness (BHMCT/BFAD)

11.00 AM to 12.30 PM
(1 Hour 30 Minutes)

Paper 7

Aptitude test for MCA

2.00 PM to 4.00 PM (2 Hours)

Paper 8/9/10

Aptitude Test for
Diploma Holders in Engg./

Aptitude Test for Diploma Holders in Pharmacy/

Aptitude Test for B.Sc. Graduates

4.30 PM to 6.00 PM
(1 Hour 30 Minutes)

17 April, 2011

   (Sunday)

Paper 1/Paper 2/Paper 3

Physics,Chemistry and Mathematics/ Physics,Chemistry and Biology/

AG-I ,  AG-II and AG-III

7.30 AM to 10.30 AM
(3 Hours )

Paper 4

Aptitude Test for Architecture

1.00 P.M. to 3.30 P.M.
(2Hour 30 Minutes)

Click Here To UPSEE Scheme, Syllabus and Papers

If you have questions, please ask below

One Comment


  1. ajay says:

    which coll.shall i get 20000 gn rank and 6000 obc rank

Leave a Reply

If you have any questions headover to our forums

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>